JULETAPAS
Ud af huset eller nydes i restauranten alle dage ( på nær søndag)
Obs. Skal bestilles 2 dagen inden.
Minimum 2 pers
—
Anderilette på kål, nødder og appelsin
Røget torsk på rød spidskåls salat og granat æble
Skinkesalat på sprød bund af hjertesalat
Julegris i wrap med svedsker i bacon
Tunmousse og kæmperejer
Røget dyrekølle med syltede bøgehatte og løgkompot
Cheesecake med kirsebær glace
Pris pr person kr. 169,-
Brød og smør kr, 20,-
………………..
JULEMENU
(Nydes i restaurant eller vin kælder)
Røget Laks
Med Syrnet fløde og grøn olie
dild agurk og sprødt rugbrød
Steak af Oksefilet fra Himmerland
Med jordskokke puré, chips,
kartofler og rødvinssauce
Eller
Stegt andebryst
Med sellerikompot, rødbede,
kartofler og brombærsauce
Pannacotta
Med Appelsinsorbet, syrnet æbler
og bær, Krystalliseret hvid chokolade
2 RETTER KR. 255,-
3 RETTER KR. 295,-
Skal forudbestilles 2 dage inden og minimum 2 personer
FORRETTER
Jordskokkesuppe
med chips og brød
kr.85,-
Klassisk rejecocktail
med brød
kr.95,-
HOVEDRETTER
Steak af oksefilet fra Himmerland
Med bearnaise, løgringe, grønt og pommes frites
kr.199,-
Ovnbagt laks
Med hollandaise, grønt og pommes rösti
kr. 195,-
Wienerschnitzel
Af kalveinderlår serveret med ærter, pommes Sauté
og smørsauce
kr. 189,-
Muslinger
Hvidvinsdampede muslinger med fløde, urter og
Pommes frittes
kr. 185,-
Burger
Med ost, tomat, løg, hvidløgsdressing
og pommes gigant
kr. 159,-
DESSETER
Oste anretning
3 slags oste serveret med oliven
kr.95,-
Pandekager med vanilje parfait
kr.95,-
——–
Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.
Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.