fra 17.00 - Køkkenet lukker kl. 20.00

AFTENKORT

5 RETTERS MENU

Serveres i restauranten

FORETTER

Carpaccio af inderlår

Carpaccio af inderlår – Parmasan – Kapers – Syltede skalotteløg – Olivenolie

kr. 95,-

Røget Laks

Røget laks – Fløde – Dild – Sprød rugbrød – Radiser

kr.95,-

 

 

HOVEDRETTER


Torsk
Sprød Paneret Torsk – Variation af tomat – Kapers – Cremet fiskesauce – Fritter
kr.195,-

 

Grillede langtidsstegt svinenakke 

Grillede langtidsstegt svinenakke – Romesco kompot – Grillede grønt – Sprød kartoffel – Rødvinsauce og Fritter
kr. 195,-


Ribeye
Ribeye steak – Friterede Jordskokker – Kryddersmør – Rødvinsauce og Fritter
kr. 225,-

 

 

DESSERTTER


Rabarber suppe

Rabarber suppe – Rabarber is – Sprødt

95,-


Chokolade is

Chokolade is – Blommer I madeira – Mørk chokolade – Kransekage
95,-

 

Oste anretning
3 Slags oste med Kompot – Oliven – Kiks/knækbrød
95,-

——–