Lækre tilbud med alt, hvad julehjertet begærer.

JUL PÅ AARS HOTEL

Vi vil gerne skrue op for julestemningen og har en række tilbud – med klassiske og nye retter af god mad og af gode råvarer, med alt, hvad julehjertet begærer. Både her på hotellet og ud af huset. Vi har en skøn middag i huset, mulighed for at holde julefrokost for lidt større grupper og ud af huset; vores populære sammensatte Julebuffet.

Julemenu
november – december

(fra 15 nov til 22 dec)
Nydes i restaurant eller i vores hyggelige vinkælder, book i god tid

Røget Laks
Med syltede radisser
sprødt rugbrød
…..

Steak af oksefilet fra Himmerland

Med dagens grønt,
Kartofler og rødvinssauce

Eller

Stegt andebryst
Med dagens grøn,
kartofler og brombærsauce

…..

Chokolade fondant
Med vaniljeis og bær

2 RETTER KR. 289,-
3 RETTER KR. 329,-

JULEBUFFET  PÅ  AARS HOTEL

Vi byder velkommen til  ´Julefest på Aars Hote  med vores populære julebuffet med alverdens lækkerier af traditionelle og andre smagfulde retter.

Serveret i lokale for jer selv minimum 40 pers

JULEBUFFET
Kun kr. 699,00
inkl. øl, vand og vin ad libitum fra evt. kl. 18.00 – 01.00 (7 timer)

….
Står på bordet:
Marineret sild m/ karrysalat
Røde sild m/ kapers og løg
….
Buffet med følgende:
Marineret laks med krydderdressing
Pil selv rejer m/ citron og mayonnaise
Bresaola med syltede rørhatte m.m.
Pestobagt torsk m/ rejer
Serrano skinke m/ melon
Kylling salat
Hjemmelavet skinke salat
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep
Medister m/ stuvet hvidkål, sukker og kanel
Frikadeller m/rødkål
Tarteletter m/ høns i asparges
Blodpølse m/ sirup
Ribbenssteg m/ rødkål
….
Osteanretning
Chokoladekage med karmel
Ris a la mande m/ kirsebær sauce
….
Brød og smør

Book bord i god tid på 98 62 16 00 eller skriv på vores mail aars@aarshotel.dk

JULEBUFFET UD AF HUSET

Sammensæt selv 7 retter kr. 239,00 pr, person (ved afhentning.)

Marineret sild m/ karrysalat
Rejer m/ mayonnaise og citron
Dampet laks m/ krydderdressing
Tunmousse med rejer
Kyllingesalat
Serranoskinke med melon

Lun fiskefilet m/ remoulade og citron
Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep
Medister m rødkål
Ribbenssteg m/ rødkål
Frikadeller m/ rødkål
Tarteletter m/ høns i asparges

Osteanretning m/ danske og franske oste
Chokoladekage m/ karamel og nødder
Ris á la mande m/ kirsebærsauce

Brød og smør

Det kolde julemad er anrettet på fade, og det varme er i termokasser.
De afleverer emballagen dagen efter. Minimum 6 pers