Lækre tilbud med alt, hvad julehjertet begærer.

JUL PÅ AARS HOTEL

Vi vil gerne skrue op for julestemningen og har en række tilbud – med klassiske og nye retter af god mad og af gode råvarer, med alt, hvad julehjertet begærer. Både her på hotellet og ud af huset

Frokost Juleplatte

serveret i restauranten til frokost fra 11.30 til 14.00

Min 2 pers.

Hvide sild med karrysalat

Fiskefilet med citron og remoulade

Steg og frikadelle med rødkål

Tartelet med høns i asparges

Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr person 159-

Bestil inden i kommer så vi er klar til jer

JULEBUFFET  PÅ  AARS HOTEL

 Kl 18:00

Marineret Sild med Karrysalat

Fiskefilet med remolade og citron

Dampet laks med rejer

Kyllingesalat

Tarteletter med høns i asparges

Frikadeller med rødkål

Ribbensteg med rødkål

Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler

Medisterpølse med stuvet hvidkål

Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr pers kun kr. 169,-


:::::::
Følgende datoer:

  Fredag og lørdag d. 10/12 og 11/12

Fredag og lørdag d. 17/12 og 18/12

Book bord på 98 62 16 00 eller skriv på vores mail aars@aarshotel.dk

Vinter Menu
november – december

(Nydes i restaurant eller vin kælder)

Måneds menu november -december

Sprød Gris – syltede æbler – papadums – estragon mayo

Andebryst – lune beder – sprød jordskok – jordskokke pure – puffet kartoffel.

Ris a la mande a la Aars hotel.

2 retter 259,-

3 retter 299,-

JULEBUFFET UD AF HUSET

Sammensæt selv 7 retter kr. 209,- pr. person  ( ved afhentning.)

Marineret sild m/ karrysalat

Rejer m/ mayonnaise og citron

Limemarineret laks m/ krydderdressing

Tunmousse med rejer

Kyllingesalat

Serranoskinke med melon

Lun fiskefilet m/ remoulade og citron

Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep

Medister m rødkål

Ribbenssteg m/ rødkål

Frikadeller m/ rødkål

Tarteletter m/ høns i asparges

Osteanretning m/ danske og franske oste

Chokoladekage m/ bærskum

Ris á la mande m/ kirsebærsauce

Brød og smør

Min. 6 pers.

Det kolde julemad er anrettet på fade, og det varme er i termokasser.
Afleverer emballagen dagen efter
.

Husk at brød og smør ikke er inkl.
Og skal vælges som en ret, hvis man ønsker dette.
(Ekstra ret 30 kr. )

Hotellet holder lukket fra den 24-12 til og med den 02-01-22 .
Det betyder at vi i år ikke tilbyder nytårsmad ud af huset.