overlad receptionsarrangementer til os, undgå spekulationer og besvær.

Receptioner

(Denne buffet kan nydes stående uden bestik)

Canapeer med rejer, paté, roastbeef.
Tigerrejer med friske krydderurter.
Pestotoast med røget tun.
Små sandwich med ørred- og skinkemousse.
Pandekagerulle med røget laks og peberrod.
Ostestænger med frisk frugt.
Chokoladeskåle med mousse.

Pris pr. person 149,- kr.

Lakseterrine med fennikelsalat og peberrodscreme.
Små sandwich med tun- og skinkemousse.
Hvidvinsdampet hvidfisk med grøn krydderurtecreme.
Røget dyrekølle med marinerede bær.
———-
Unghane med ricotta og timian.
Mørbradbøffer i gorgonzolasauce.
Laksetærter med porrecreme.
Pestokartofler.
Rucolasalat med ristede pinjekerner og feta.
———-
Oste.
Karameliserede pære/æbletærte med kardemommecreme.
———-

Pris pr. person 189,- kr.

Hele sider dampet laks med marinerede urter.
Røget ørred med æggestand.
Rejer med mayonaise.
———-
Fiskefilet med remoulade og citron.
Frikadeller med kartoffelsalat.
Glaseret skinke.
Salatbord.
Grønsagstærter.
———-
Oste med druer.
Chokoladekage .
———-

Pris pr. person 179,- kr.

Varmrøget laks med rejer.
Pestobagt torsk med krebsehaler.
Røget skinke med melontzatziki.
Orangemarinerede andebryst med
blommer og nøddecreme.
————-
Unghane fyldt med ricotta tilsmagt med timian.
Peberstegt kalvefilet.
Hvidløgsstegt lammekølle.
Små ovnbagte kartofler tilsmagt med timian.
Tomater og rødløg med basilikumscreme.
Blandet salat med frugt og grønt.
————
Ost med druer.
Valnødderoulade med passionscoulis.
Hvid chokoladeis med hindbærmousse.
Frisk frugt.
————
Brød og smør.
————-

Pris pr. person 289,- kr.

Som helaftensarrangement kr. 609,- kr. i 7 timer

Vi står gerne til rådighed med rådgivning i forbindelse med receptionsarrangementer.

Vi har lavet nogle forslag til receptioner
– vælg den der passer bedst til din reception.
Vælges det, at receptionen skal holdes på Aars Hotel kan De benytte alle vore faciliteter.