(Denne buffet kan nydes stående uden bestik)
Canapeer med rejer, paté, roastbeef.
Tigerrejer med friske krydderurter.
Pestotoast med røget tun.
Små sandwich med ørred- og skinkemousse.
Pandekagerulle med røget laks og peberrod.
Ostestænger med frisk frugt.
Chokoladeskåle med mousse.
Pris pr. person 249,- kr.
Lakseterrine med fennikelsalat og peberrodscreme.
Små sandwich med tun- og skinkemousse.
Hvidvinsdampet hvidfisk med grøn krydderurtecreme.
Røget dyrekølle med marinerede bær.
———-
Unghane med ricotta og timian.
Mørbradbøffer i gorgonzolasauce.
Laksetærter med porrecreme.
Pestokartofler.
Rucolasalat med ristede pinjekerner og feta.
———-
Oste.
Karameliserede pære/æbletærte med kardemommecreme.
———-
Pris pr. person 249,- kr.
Hele sider dampet laks med marinerede urter.
Røget ørred med æggestand.
Rejer med mayonaise.
———-
Fiskefilet med remoulade og citron.
Frikadeller med kartoffelsalat.
Glaseret skinke.
Salatbord.
Grønsagstærter.
———-
Oste med druer.
Chokoladekage .
———-
Pris pr. person 249,- kr.
Vi har lavet nogle forslag til receptioner
– vælg den der passer bedst til din reception.
Vælges det, at receptionen skal holdes på Aars Hotel kan De benytte alle vore faciliteter.