restaurant - vi har lanceret helt nyt menukort og kun de bedste råvarer anvendes ...

picture

AFTENKORT

Rejer ”Pil Pil”
Ovnbagte rejer i hvidløgsolie
kr. 95,-
Muslinger
Hvidvinsdampede muslinger med fløde og kørvel
kr. 95,-
Røget laks

Anrettet med æbler vendt i syrnet fløde tilsmagt med peberrod

kr. 98,-
Serrano Skinke
med melon og pesto
kr. 98,-


Hovedretter

Steak af oksefilet fra Himmerland

Med pebersauce, årstidens grønt og pommes frites

kr. 195,-
Wienerschnitzel
Af kalveinderlår serveret med ærter, pom. Sauté og smørsauce 
kr. 179,-
Himmerlands gryde

Svinemørbrad og urter i krydret sauce med cocktail pølser og bacon
Serveret med salat og pom. Røsti

kr. 179,-
Muslinger  
Hvidvinsdampede muslinger med fløde, kørvel og pomfritter  
kr. 185 ,-
Pasta med fisk

Frisk pasta laks og kæmperejer i cremet sauce med urter

kr. 179,-


Desserter

Oste anretning
3 slags oste med sylt og sprødt
kr. 85,-
Let frossen chokoladeak aciekage
Serveret med vanilje parfait
kr. 75,-
Hjemmelavet is

kr. 75,-

Pandekager med vanilje parfait
Serveret med vanilje parfait

kr.75,-


  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 07.00 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

A la Carte Restuarent


En hyggelig restuarant og først klasses køkken med skiftende menuer efter årstiden. Både frokost- og aftenmenuer. Meget velbesøgt og familievenlig restuarant med et legehjørne, så forældrene kan slappe af

Frokostkort


serveres fra 11.30 til 14.00.

Aftenkort


Nyt lækkert aftenkort.

 

Vinkort


Kommer snart.

Selskaber


Vælger du Aars Hotel som festarrangør, vælger du også at kunne slappe af sammen med dine gæster, vi sørger for det hele og skaber de bedste mulige rammer for den perfekte fest eller arrangement...

Se også :