AARS HOTEL- et charmerende, hyggeligt, gammelt byhotel fra 1897

picture

Perfekt til den store golfrundtur!- men oplev også skøn natur, kultur og byliv.

Hotellet er et charmerende, hyggeligt, gammelt byhotel fra 1897 beliggende midt i Aars by.
Aars Hotel har eksisteret siden i hvert fald 1688, og hotellet har en spændende og veldokumenteret historie bag sig. Hotellet er i dag et af de førende hoteller i Himmerland og råder over 27 værelser af høj standard.

Aars er det perfekte centrum for kulturelle oplevelser og gode golfture med Aars Hotel som hyggelig base. 

Aars byder på mange spændende oplevelser i form af stor gågade med et væld af trendy butikker samt et nyt citycenter. Desuden tilbydes også gokartbane, bowling, pool, motionscenter diskotek, biograf, svømmehal samt 8 nærliggende golfbaner, indenfor 30 min kørsel.


Hold din fest næste på Aars Hotel og få en uforglemmelig fest ...

Næsten dagligt lægger Aars Hotel lokaler til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, firmafester, foreningsmøder, folkedans og mange andre arrangementer. Hotellet, som i øvrigt er meget børnevenligt, råder over i alt seks forskellige selskabslokaler med plads til op til 220 personer. .


 


Ophold & ferie

Golfferie, Himmerland

Lad ferien gå til Himmerland med Aars som den perfekte base. Med dens centrale beliggenhed er der kun korte afstande til alt, hvad der er værd at opleve i omegnen; Besøg f.eks. Farsø, Trend eller Rebild Bakker. .

Restaurant


Vi byder velkommen indenfor i vores Restaurant, hvor du kan glæde dig til dejlige skønne madoplevelser og en indbydende og hyggelig stemming. Restauranten er åben både til morgenmad, frokost og aften (dog ikke aften på søndage.

Selskaber


Vælger du Aars Hotel som festarrangør, vælger du også at kunne slappe af sammen med dine gæster, vi sørger for det hele og skaber de bedste mulige rammer for den perfekte fest eller arrangement..

Møder & Konferencer


(Kommer snart)

Mad ud af huset


Nyd dine gæster og lad os klare maden. Vi garanterer at kun de bedste råvarer anvendes og at dine ønsker bliver opfyldt til fulde. Så du kan slapper af og nyde festen.

Nyhedsbrev

* indicates required