NytÅR- Nyd dine gæster og lad os klare maden...

A la carte menu - Aars Hotel


NytÅRS MEnu 2017

Nytårsmenu

Forret
Røget torsk på hjerteblade med granatæbler og mystiske perler, garneret med milde chili marinerede kæmpe rejer, hertil rødbede creme, brød og smør

Hovedret
Bøf af oksefilet fra Himmerland, svampe med salturt, løgtærte petit, gulerødder i mange farver, selleri purè, pommes Anna og pommes Rosti hertil en mild peber sauce


Dessert
Valnødde fragelite med nougat og variation af 3 slags

Pris pr. person 325,- kr.

Afhentes inden kl 16.00
Forret er anrettet.
Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det. Der følger udførlig instruktion med.
Maden skal afhentes senest kl. 16.00.

 


NytÅRS Buffet 2017

Røget torsk på hjerteblade med granatæbler og mystiske perler, garneret med milde chili marinerede kæmpe rejer, hertil en rødbede creme
Serrano skinke med marineret artiskok og basilikum creme

Langtids stegt kalveinderlår
Perlehønebryst med bacon og abrikos
Blandet salat med frugt og grønt
Melon salat
Pebersauce
Pommes Rissolees

Forskellige oste og kiks
Valnødde fragelite med nougat og variation af 3 slags is
Brød og smør

Pris pr. person 299,- kr.


Afhentes mellem 17.00 og 18.00
Forretter og desserter, samt salater er anrettet smukt på fade lige til at stille på buffet. Det varme kommer i termokasse. Saucen koges op. Kalveinderlår skæres i tynde skiver, perlehøne deles i 2.



  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 11.30 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

Se også :