NytÅR- Nyd dine gæster og lad os klare maden...

A la carte menu - Aars Hotel

 

Menuen er forberedt og mangler blot den sidste tilberedning. Udførlig vejledning til den sidste tilberedning medfølger.

Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det. Der følger udførlig instruktion med.


NytÅRS Menuen
Pris pr. person kun kr. 289,-
- kun ud af huset ...

Forret:

Torsk med havtorn og trøffel olie, hvidløgsstegte kæmpe rejer med hvidløgs aioli,
citrus bagt laks med basilikumcreme, kylling og asparges.
Brød og smør

Hovedret
Grillet bøf af kalvefilet med mild peber sauce, 3 slags grøntsager og pommes Anna

Dessert
Hvid chokolade kage på sprød bund med hindbær is.

Pris pr person 289,-

Afhentes inden kl 16.00

HUSK AT BESTILLE I GOD TID !



NytÅRS Buffet Pris pr. person kun kr. 289,-
- Min 12 personer.

Torsk med havtorn og trøffel olie, citrus bagt laks med basilikumcreme, hvidløgsstegte kæmpe rejer med hvidløgs aioli. Kylling med asparges.
Brød og smør

Langtids stegt kalveinderlår
Perlehønebryst med bacon og abrikos
Grønsalat med soltørret tomat og peanuts
Melon salat
Pebersauce
Pommes Rissoles

Forskellige oste og kiks
Hvid chokolade kage på sprød bund med hindbær is.

HUSK AT BESTILLE I GOD TID !

NYTÅRSMENU
Forret  er anrettet. Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det. Kage er anrettet, husk is i fryseren. Der følger udførlig instruktion med.
Maden skal afhentes senest kl. 16.00.


NYTÅRSBUFFET
Forretter og desserter, samt salater er anrettet smukt på fade lige til at stille på buffet. Det varme kommer i termokasse. Saucen koges op. Kalveinderlår skæres i tynde skiver, perlehøne deles i 2.
Afhentes mellem 17.00 og 18.00



  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 11.30 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

Se også :