JULEFEST 2015 PÅ AARS HOTEL- eller ud af huset ...

A la carte menu - Aars Hotel


juleTAPAS

En anderledes, elegant og velsmagende menu til året julefrokost

Serveres i vinkælder, tårnet eller restaurant


Kun kr. 299,00
Skal forudbestilles 2 dage inden og min. 4 pers

1. servering

• Anderilete med balsamico glace
• Torsk med havtorn og skovsyre
• Kammusling med bacon krymmel, laksetatar

2. servering

• Lam på kartoffel, majs og svampe
• Oksemørbrad i rosenkål blade med risotto

3. servering

• Ris a la mande med kirsebærsauce
• Chokolade fondant

• Hjemmelavet is

julebuffet
Kun kr. 499,00
inkl. øl, vand og vin ad libitum fra kl. 18.30 - 01.00

Står på bordet:
Marineret sild m/ karrysalat
Røde sild m/ kapers og løg

Buffet med følgende:

Varmrøget laks m/ rygeostecreme
Fiskekasse med pil selv rejer m/ citron og mayonnaise
Bresaola m/ koriander og tzatiki
Pestobagt torsk m/ rejer
Italiensk røget skinke m/ melon
Kogt saltet flæsk
Limemarineret laks m/ krydderdressing

Fiskefilet m/ remoulade og citron
Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep
Medister m/ stuvet hvidkål, sukker og kanel
Frikadeller m/rødkål
Tarteletter m/ høns i asparges
Blodpølse m/ sirup
Ribbenssteg m/ rødkål

Osteanretning
Chokoladekage med bærcoulis
Ris a la mande m/ kirsebær sauce
Frugtkurv
Skovens nødder
Brød og smør

Natmad til Julefesten

Der kan bestilles asparges- eller karrysuppe til natmad
Pr. person kr. 45,-




julebuffet ud AF Huset
Sammensæt selv Deres juleanretning.
7 retter kr. 179,- Pr. ekstra ret kr. 25,-

Marineret sild m/ karrysalat
Rejer m/ mayonnaise og citron
Limemarineret laks m/ krydderdressing
Pestobagt torsk m/ rejer
Røget dyrekølle m/ marinerede bær
Salat m/ grøntsager og dressing

Lun fiskefilet m/ remoulade og citron
Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep
Medister m/ stuvet hvidkål, sukker og kanel
Ribbenssteg m/ rødkål
Frikadeller m/ rødkål
Tarteletter m/ høns i asparges
Oksefilet m/ pommes risolles

Osteanretning m/ danske og franske oste
Chokoladekage m/ bærcoulis
Ris á la mande m/ kirsebærsauce
Brød og smør
Det kolde julemad er anrettet på fade, og det varme er i termokasser.
De afleverer emballagen dagen efter.



  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 11.30 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

Nytårsmenu

Selskaber på Aars Hotel

Nyd Deres gæster og lad os klare maden.
Vi har igen i år kreeret en nytårsmenu og bueffet (kun ud af huset), som De kan afhente og nyde hos Dem selv i Deres eget tempo.

Se mere her >>

Juleophold

Selskaber på Aars Hotel

Overnatning med musike og danse samt vores populære julebuffet med alverdens lækkerier af traditionelle og andre smagfulde retter.

Se mere her >>

Se også :