Aktuelle Tilbud & Events- vi har altid spændende menuer, tilbud og events




Jul PÅ AaRS HOTEL




Julemenu

  • En anderledes, elegant og velsmagende menu til året julefrokost

    Serveres i vinkælder, tårnet eller restaurant

     

    Forret
    Anderilette med balsamico glace,
    Torsk med havtorn og skovsyre,
    Kammusling med Serrano krymmel, laks i agurk

    Hovedret
    Kalvefilet med svampe, selleripure, Stegt andebryst med rødløg,
    kartoffelgratin og rødvins glace

    Dessert
    Ris a la mande med kirsebærsauce,  
    Chokolade fondant
    Tiramisu

    Pris pr person 325,-

    Skal forudbestilles 2 dage inden og min. 6 pers

    BESTIL PÅ 98 62 16 00


  • julebuffet ud
    AF Huset
    Sammensæt selv Deres juleanretning.
    7 retter kr. 179,- Pr. ekstra ret kr. 25,-

    Marineret sild m/ karrysalat
    Rejer m/ mayonnaise og citron
    Limemarineret laks m/ krydderdressing
    Pestobagt torsk m/ rejer
    Røget dyrekølle m/ marinerede bær
    Salat m/ grøntsager og dressing


    Lun fiskefilet m/ remoulade og citron
    Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep
    Medister m/ stuvet hvidkål, sukker og kanel
    Ribbenssteg m/ rødkål
    Frikadeller m/ rødkål
    Tarteletter m/ høns i asparges

    Osteanretning m/ danske og franske oste
    Chokoladekage m/ bærcoulis
    Ris á la mande m/ kirsebærsauce
    Brød og smør


    Det kolde julemad er anrettet på fade, og det varme er i termokasser.
    De afleverer emballagen dagen efter.

    - HUSK BESTIL I GOD TID

NytÅRS MEnu 2017

Nytårsmenu

Forret
Røget torsk på hjerteblade med granatæbler og mystiske perler, garneret med milde chili marinerede kæmpe rejer, hertil rødbede creme, brød og smør

Hovedret
Bøf af oksefilet fra Himmerland, svampe med salturt, løgtærte petit, gulerødder i mange farver, selleri purè, pommes Anna og pommes Rosti hertil en mild peber sauce


Dessert
Valnødde fragelite med nougat og variation af 3 slags

Pris pr. person 325,- kr.

Afhentes inden kl 16.00
Forret er anrettet.
Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det. Der følger udførlig instruktion med.
Maden skal afhentes senest kl. 16.00.

NytÅRS Buffet 2017

Røget torsk på hjerteblade med granatæbler og mystiske perler, garneret med milde chili marinerede kæmpe rejer, hertil en rødbede creme
Serrano skinke med marineret artiskok og basilikum creme

Langtids stegt kalveinderlår
Perlehønebryst med bacon og abrikos
Blandet salat med frugt og grønt
Melon salat
Pebersauce
Pommes Rissolees

Forskellige oste og kiks
Valnødde fragelite med nougat og variation af 3 slags is
Brød og smør

Pris pr. person 299,- kr.


Afhentes mellem 17.00 og 18.00
Forretter og desserter, samt salater er anrettet smukt på fade lige til at stille på buffet. Det varme kommer i termokasse. Saucen koges op. Kalveinderlår skæres i tynde skiver, perlehøne deles i 2.

 


 







Send en forespørgsel




Reservation pr. telefon

+45 98 62 16 00
Mandag til lørdag -
kl. 07.00 til 20.00

  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 11.30 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

Nyhedsbrev

* indicates required